fotbollströjor barn

utmaningen var den tyska mittfManchester City kommer att svettas i form av en av sinaJuventus Tröja, Fotbollströjorchelsea-chefen thomas tuchel fotbollströjor med nummer säsongen för klubb


Manchester City kommer att svettas i form av en av sina nyckelmän inför deras UEFA Champions League -finalmatch med Chelsea i Porto på lördag.

Chelsea-chefen Thomas Tuchel har bekräftat att han har lyxen av en fullt utrustad trupp inför matchen, som äger rum på FC Porto Estadio do Dragao.

kjøpe fotballdrakter Tuchel bekräftade att mittfältaren N 'Golo Kante och målvakten Edouard Mendy båda har passerat lämpliga att spela i den sista matchen för säsongen i Portugal.

juventus tröja Men hans motsatta nummer Pep Guardiola står inför en nervös väntan efter att Citys mittfältspelare Ilkay Gundogan tycktes drabbas av en knock under lagets sista träningspass inför matchen.

Gundogan gick ut i en utmaning med stadens mittfältare Fernandinho och blev näst bäst när de tränade på planen i Porto.

Jalkapallo Pelipaita Efter utmaningen var den tyska mittfältaren långsam att resa sig och lämnade därefter sessionen tidigt som en försiktighetsåtgärd.


Det återstår att se om Gundogan kan skaka av knocken, eller om han fortfarande kommer att kämpa när det är dags för Guardiola att utse sitt start -XI för matchen.

fotbollströjor Nyheten kom efter att Guardiola talade på sin presskonferens före matchen och avslöjade att han ville att hans spelare skulle vara redo att 'lida' under den spända miljön i en stor europeisk final.

Guardiola hoppas dock att Gundogans knock kommer att bli det värsta hans mittfältare har att drabbas av, men den inflytelserika playmakern kommer att göra sitt 54: e uppträdande för säsongen för klubb och land.


jalkapallo pelipaidat
fodboldtrøjer
billige fodboldtrøjer
fodboldtrøjer
manchester united drakt
kjøpe fotballdrakter
Maglie Calcio a poco prezzo
psg trøje
fotbollströjor sverige
køb fodboldtrøjer
Goedkope voetbalshirt