Hoewel het Kiko Kostadinov in AW2020 verloor, is het repertoire van Kopen Asics GT-1000 nog steeds vrij sterk en wordt het sterker, door zowel Japanse legendes als high-end afdrukken in schoppen te tikken dankzij het momentum van hun recentere releases. Een van de meest opvallende, buitenlandse sneakerboetiek Kicks Lab koestert deze relatie al geruime tijd, daterend uit 2015 met hun "PHYS ED" -thema's. Hun nieuwste is meer van dezelfde verbeelding als ze de GEL-Lyte V gebruiken en er een luxe make-over aan geven als interpretatie van de term 'Kogane', wat zich ruwweg vertaalt naar 'goud'.Deze verbinding is het duidelijkst te zien aan de Tiger Stripe-modificaties en aan de merkemblemen op de hiel: elk, in tegenstelling tot de meestal neutrale achtergrond, heeft een folie-achtige textuur met het titulaire metaal dat het siert met een smaak van het dure. Asics GT-2000 Bestellen Mesh en suède materialen contrasteren door een overwegend donker gezicht, waarbij wordt gekozen voor zwart richting de voorvoet en bruin langs de achterkant, een aardetint die slechts een deel van de tussenzool, de hele inlegzool en een groot deel van de vetereenheid ziet.

Na het terugbrengen van de Asics GT-1000 Sale Online niet zo lang geleden, begon ASICS hun archief veel, veel nauwkeuriger te bekijken. Als gevolg hiervan heeft het merk langzaam een ​​aantal OG GEL-Lyte III's opnieuw geïntroduceerd en zelfs nieuwe releases voor de relatief obscure GEL-Kayano 14 (ze zijn nu aan hun 27e iteratie). Deze retrotrend lijkt zich tot ver in 2021 door te zetten, aangezien het Japanse schoeneninstituut twee kleurstellingen van de GEL-Preleus aanbiedt.

Oorspronkelijk ontworpen in de jaren 2000, is de Asics GT-2000 Schoenen het geesteskind van twee ASICS-notabelen: Noriyuki Murai en Kayano-bedenker Toshikazu Kayano. Kayano, wiens expertise goed wordt benut in de tussenzool, put uit amoeben, waardoor de tooling een beslissend unieke en vrije vorm heeft. Evenzo verkent het bovendeel - waar Murai de eer voor heeft - precies dezelfde thema's als het is geïnspireerd door de bewegingsvrijheid van de wolken. Dit komt tot uiting in de constructie van mesh en synthetisch leer, panelen die naar allerlei vormen kromtrekken aan het aanrecht, teen, oogbevestiging en dergelijke.

Sinds zijn terugkeer heeft de Asics GT-1000 Heren/Dames contact gemaakt met een aantal talenten van buitenaf, waaronder oude vrienden, nieuwe partners en alles daartussenin. En nu, om het jaar af te sluiten, werkt het Japanse schoenenmerk samen met sneakerconventie SneakerLAH en streetwear-label HUNDRED% voor een metallic heruitvinding.

www.e-trainerschuhe.com