Vi erbjuder städtjänster för alla typer av lokaler, allt från kontor och industrilokaler till bostadshus, flyttstädningar med mera. Vår prissättning är alltid fast med tydliga villkor, och vi erbjuder en nöjdhetsgaranti till våra kunder. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring som täcker våra kunder när de anlitar våra städare.

Städfirma Malmö: Är du i behov av en personlig städfirma i Malmö för att säkerställa en grundlig och noggrann städning av din bostad? Genom att anlita oss på Städhjälpen kan du undvika uppblåsta kostnader och undermålig städstandard. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och vi inbjuder dig att gå med i vår nöjda kundkrets!

Det finns gott om städföretag i Malmö, vilket ger dig friheten att välja innan du fattar ett slutgiltigt beslut. Det är uppenbart att Malmöborna lägger stor vikt vid att upprätthålla en ren och trevlig hemmiljö. Men varför ta risker genom att anlita en okänd städfirma där servicenivån förblir osäker?

Just nu har vi ett exceptionellt erbjudande på att prova på en städning. För endast 99 kr per timme kommer vi hem till dig och utför en städning. Bevittna kvaliteten och effektiviteten i vår tjänst med egna ögon!

Städfirma i Malmö med många nöjda kunder:

Många av våra kunder söker en städfirma i Malmö som värdesätter och respekterar deras tid. Genom att låta våra professionella städare ta hand om ditt hems rengöringsuppgifter får du gott om tid att njuta av berikande stunder med vänner och familj.

Våra teammedlemmar har lång erfarenhet av städning och kundservice. Dessutom är vi mycket noga med att garantera deras komfort och välbefinnande på vår arbetsplats. För att upprätthålla konsekvens och bygga förtroende strävar vi efter att tilldela samma städare till våra kunder vid varje besök.

Städfirma i Malmö - Välj antal städtillfällen:

När du väljer vår städfirma i Malmö rekommenderar vi att du börjar med vår tjänst Provstädning. På så sätt behöver du inte känna dig tvingad att binda upp dig i en längre tid. Det är en enkel och okomplicerad process. Om du är nöjd med vår städtjänst kan du fortsätta att anlita oss, samtidigt som du alltid får en konkurrenskraftig prisstruktur.

Du kan anlita våra tjänster för engångsstädning för att tillgodose specifika behov. Om du till exempel behöver en städfirma i Malmö för en flyttstädning, eller en engångsrengöring före en fastighetsvisning i Landskrona, är vi mer än kapabla att tillgodose sådana önskemål.

För våra nöjda kunder erbjuder vi ett städabonnemang. Då bestämmer vi vilka dagar och vilken tid du vill ha ditt hem städat och sedan ser vi till att dyka upp på utsatt tid. Den vanligaste städprenumerationen är att boka en städning varje eller varannan vecka.

Anlita en städfirma i Malmö med RUT-avdrag:

Som en städfirma i Malmö som prioriterar kundnöjdhet erbjuder vi stolt RUT-avdrag på våra städtjänster. Genom att utnyttja detta avdrag kan du ytterligare minska den totala kostnaden samtidigt som du utnyttjar våra tjänster på ett sätt som passar dina behov.

RUT-avdraget gäller för alla former av städning av bostäder. Du kan dra av 50% av våra arbetskostnader, eftersom städning klassificeras som en hushållstjänst. Du kan vara säker på att dessa avdrag tydligt framgår av våra offerter och fakturor.

Vi ordnar all städutrustning!

När du väljer våra tjänster som din städfirma i Malmö, inleder vi en detaljerad diskussion om dina städkrav. Våra erfarna städare följer en omfattande checklista för att säkerställa att inget område förbises under städprocessen. Naturligtvis är vi öppna för att tillgodose alla specifika preferenser du kan ha när det gäller rengöringsuppgifterna.