Star Wars-filmserien står som en af ​​de største filmsamlinger nogensinde. Adidas Nizza Kvinder/Mænd Uanset om du var i biografen for originalen eller startede, da episoderne vendte tilbage i midten af ​​slutningen af ​​90'erne, var Star Wars-filmene underholdende i en besættelsesgrad. Vi har set Yoda ZX700 Boot, Luke Skywalker adidas Top Ten og Stormtrooper Superskate Mid. Afrunding af denne foursome er T.I.E. Fighter i form af en anden klassisk adidas-sko, Nizza Hi.

hx080.jpg

For at øge en følelse af dybde og karakter, er kanvassen ikke syet ned, hvilket tillader dem at flosse over tid. Adidas Nizza Sko For yderligere at bringe temaet slid til live, dukker en møl – symbolet på samarbejdet – op på fodtøjets hælkofangere og indlægssåler. Hvert par kommer inde i en adidas Originals æske, der åbner med en rivestrimmel og leveres fyldt med tre sæt specialtilpassede snørebånd designet til at være uden slid.

adidas Consortium og Alife går sammen for at udgive en speciel iteration af Gode Priser på Adidas Nizza. Selvom Alife x adidas Nizza Hi Artist Proof er en genskabt version af modellen, og Alife bringer deres egen karakter til skoen, formår den stadig at bevare kvaliteterne fra modellen, der fik sin debut i 1975. Alife x adidas Nizza Hi Artist Proof kommer klædt i en hvid overdel og kontrasteres derefter af det sorte blanke gummibelagte Alife-logo, der er noteret på siden af ​​skoen.

At slå sig sammen med hinanden for anden gang på toppen af ​​Adidas Nizza Bedste Priser, streetwear imprint ALIFE og adidas vækker interesse fra en skare af sofistikerede, og spejler kunstmuseernes æstetik i en pakke med temaet "Artist Proof". Dens base er stort set traditionel til dens debut tilbage i 1975, og vælger en base af hvidt lærred med accent af hits af fed sort typografi, som præciserer parrets fokusfunktion. Ved at markere hvert par langs den bagerste sideflade med "Alife®/Shop Art Museum" på en næsten parodisk måde, står de ydre som et omvandrende billboard for et etablissement, der ikke eksisterer; snarere sigter den på at kalde New Yorks mærkes hånd i den konstant udviklende downtown-kultur, som de bor i.

Køb Adidas Nizza, en sporty low-top-version af retro adidas basketball-sneakers, kommer i fire sommerklare farver denne måned: blå, grøn, rød og pink. Alle fire farver har en letvægts kanvasoverdel, gummitåbumper og retro adidas-mærke på pløsen. Kontrasten er leveret af en hvid tre-stribet grafik, mellemsål og ydersål på hvert par bortset fra den lyserøde farve, som skifter de hvide detaljer ud med tonale lyserøde hits.

www.skoways.com