adidas ClimaCOOL är tillbaka på ett stort sätt tack vare den moderna uppdateringen känd som Dam/Herr Adidas Climacool. De tre ränderna har gett några av sina mest relevanta retrostilar några premiuminsl*g av det moderna i en framgångsrik tankeprocess som har förnyat sådana som adidas EQT-serien och mer. Även om ClimaCOOL 02/17 inte introducerar någon ny teknologi i vecket, förfinar den den otroligt andningsbara ovandelen till en slip-on passform medan en prålig halvgenomskinlig mellansula skaft ger en aggressiv estetik.

WNO0497.jpg

adidas Originals firar Los Angeles med en specialutgåva av en av deras mer relevanta retrolöpare för stunden i Adidas Climacool Träningsskor. Den tidiga 2000-talsmodellen har precis fått en uppfräschning med introduktionen av adidas ClimaCOOL 02/17, men det finns fortfarande inget som är som en klassiker. ClimaCOOL Los Angeles drar nytta av en trendig estetik som kombinerar en ren vit ovandel med mörkgrå mocka på tungan och hälen för ett livsstilscentrerat utseende.

Det varma mottagandet av nya Adidas Climacool Lägsta Priset kommer definitivt att fortsätta så länge de fortsätter att släppa färgställningar som denna, en ny "Berry"-look bara för damerna. Kvinnornas färgsättning har en härligt söt mörk magentafärgad nyans över den andningsbara mesh-överdelen för den mest färgstarka versionen av ClimaCool 02/17 vi har sett hittills. Inget exakt releasedatum för "Berry"-färgen är tillgängligt ännu,

Adidas Climacool Rea Online borde passa rätt in i adidas nuvarande release-skiffer med tanke på dess andningsbara mesh-överdel, helt original estetik och en unik sidopanelsventilationsenhet. Om du är orolig för att dina fötter behöver lite extra ventilation under de kommande varmare månaderna, behöver du inte leta längre än denna adidas-retro från början av 2000-talet. ClimaCool 1:s andningsbara konstruktion tar designlinjer från ZX löparserien, en funktion som är mest märkbar på mellansulan och hälen, medan en stretchig och varierad meshbas kommer att finnas tillgänglig i fyra kommande tonala färger. Detta "Frost Green"-par är den perfekta pastellkomplimangen till den aktuella säsongen.

Båtskor har blivit så populära under de senaste åren att det är lätt att glömma att det här är en design som utvecklats ur en mockasin med snörning för cirka åttio år sedan och som inte har förändrats så mycket sedan dess. Shoppa Adidas Climacool Materialen är mer hållbara och det finns mer attraktiva färger och hybriddesigner än någonsin tidigare, men få har tänkt på att helt återuppfinna hjulet som Three Stripes gjorde med denna helt nya modell.

www.beastsole.com