Converse laat de top vallen op hun iconische Chuck Taylor All Star terwijl we je een nieuwe, op de lente geïnspireerde colorway van de Converse All Star Heren/Dames brengen. Geïnspireerd door het aankomende warme seizoen, wordt deze lage versie van de Chuck Taylor gedomineerd door een roze canvas bovenwerk dat overal is voorzien van een zwarte flamingo-print voor die strand-/nautische vibes. Extra details zijn onder meer metalen veteroogjes, witte veters en een gebroken witte rubberen tussenzool met tonale Converse-branding op de hiel.

Imagen

De Skidgrip is een belangrijke schoen in de skatecultuur en in het vertegenwoordigen van Californië", aldus de ontwerper. Bij de herintroductie vorig jaar vloog de Skidgrip grotendeels onder de radar. Converse All Star Schoenen Hier staat het echter sierlijk in de schijnwerpers, gekleed in thema's van groei en verval. Eén iteratie, die dichter bij de laatste leunt, weerspiegelt patina met een gebronsde all-over print. Het alternatief daarentegen bootst het leven na en voegt een "korstmos" -groen toe aan het canvas.

Goedkope Converse All Star Met een opnieuw ontworpen buitenzool voor ultieme flexibiliteit, een innovatieve tussenzool van phylon-schuim om je pas te ondersteunen en een speciaal dynamisch stretch kunstleer voor een nieuw, ultracomfortabel bovenwerk dat is ontworpen om met je mee te bewegen. Een opvallende driedimensionale CX Foam-bumper op de hiel maakt een radicale stijlverklaring.

Converse en de legendarische Nike-innovator Eric Avar werken samen om de Converse All Star Online Winkel te ontwikkelen. De All Star Pro BB is een elite basketbalschoen ontworpen voor de moderne, multidirectionele basketballer. Met een ultralichte mid-top met de mobiliteit van een lage top, is het iconische enkellaagse bovenwerk en de minimale zool van Converse versmolten met Nike's innovatieve React-schuim om een ​​zacht, dynamisch en responsief gevoel op het veld te creëren. Dit aanbod van de schoen wordt benadrukt met zijn grafische vuurvlam die het hele bovenwerk bedekt.

Het nieuwste prestatiebasketbalsilhouet van Converse, de Koop Converse All Star, wordt uitgebracht in twee nieuwe levendige kleuren. De Converse All Star Pro BB, toonaangevend met zijn minimale ontwerp en lichtgewicht gevoel, krijgt een levendige update met het Hyperbrights-pakket. Twee nieuwe kleurstellingen zijn voorzien van de Converse Star Chevron in een levendige Volt Glow.

www.indsnkr.com