وب چیست؟
اگر بخواهیم پذیرش به سوال استجابت به سوال طراحی وب چیست را بدانیم باید نخست با مفهوم وب آشنا باشیم.

وب یا World Wide Web که به کوتاهی www نامیده میشود  جزیی ار اینترنت است و منابعی از صفحات اینترنتی را دارا می باشد که هر یک از این صفحات آدرس مشخصی دارند و توسط آنها گذرگاه یابی میشوند. کاربر با وارد کردن صفخه وب مورد عقیده خود در مرورگر می توند به صفحه وب مدنظر خود دسترسی داشته باشد.

آدرس تارنما شما امل چند تقسیم می باشد :

پروتکل (http یا ftp)
www ( پیرامون خدماتی اینترنت )
نام حوزه یا نام سایت
پسوند گستره ( com .org ، .ir ، .net. و …)
این بخش حاوی اطلاعات سایت می باشند و صفحه اصلی سایت را  index.html می نامند که دربرگیرنده متن ها و تصویر هایی می شود که طراح سایت با ترکیب آنها نحوه چیدمان آن را مشخص می کند.

 

تاریخچه طراحی سایت
تاریخچه طراحی سایت به سال 1999 برمیگردد که تیم برنزرلی ، صفحه وب خویش را برای اولین بار در چند پارارگراف و لینکی که به ایمیل خودش به چهره malito برپایی کرد را ، طراحی نمود.

بدین گونه تیم برنزرلی به عنوان نخستین طراح وب شناخته شد و این رخداد از مهم ترین دگرگونی ها سده 21 در پهنه ارتباطات محسوب میشود.

همه چیز در ارتباط با طراحی سایت
آشنایی با مفهوم طراحی سایت
طراحی سایت به مهارات ها و کار و جنبش هایی جهت ساختار صفر لغایت صد یک سایت گفته می شود. تمام این کار و جنبش ها توسط طراح سایت بر پای بست، یک برنامه ریزی به روی تصاویر ، متون ها ،  فایل های صوتی و فایل های تصویری انجام میشود.

طراح سایت به چه کسی گفته می شود؟
جهت طراحی سایت به کارآزمودگان زیادی از آنگونه گرافیست ، برنامه نویس ، سئو کار، پشتیبانی و… سایت  نیاز است که از مهم ترین آنها طراح سایت ، برنامه نویس و سئو کار میباشد. طراح وب در واقع به کسی گفته می شود که  در برپایی طراحی تارنما خلاقیت به هزینه می دهد و با استعمال ازطرح های زیبا به سایت شما ارتقا میبخشد و آن چیزی را که کاربر به چهره مستقیم با آن در اختصاص است را طراحی میکند.

طراح سایت به دو تقسیم تقسیم میشود :

frontend developer : طراحی سرنوشت های ظاهری سایت را با به کارگیری زبان های برنامه نویسی تحت وب به عهده دارد و دقیقا چیزی را طراحی میکند که کاربر می بیند.

backend developer : طراح بدنه سایت می باشد و هر چیزی که کاربر آن را نمی بیند ، را دربرگیرنده می شود امثال بانک اطلاعاتی ، محل حفاظت فایل ها ، اطلاات کاربران و ….

تولید محتوا از وظایف طراح سایت نمی باشد!
طبق استاندارهایی که برای طراحی سایت و در ضمن طراحان سایت تعیین شده ، فرآوری محتوا وظیفه طراح سایت نمی باشد و طراح سایت فقط وظیفه ساخت و ایجاد سایت را به عهده دارد اما چنانچه اقدام به عقد قراداد مجزا در این باره شود طراح سایت می تواند به تعبيه فرآوری درونمایه و وارد کردن ان در سایت بپردازد.

 

طراحی گونه ها سایت
طراحی سایت به چه دلیل حائز اهمیت می باشد؟
امروز هر کسب و کار آنلاین برای اشاعه بازرگانی خود باید حائز تارنما خوب باشد. تارنما شما میتواند علت موفقیت تجارت شما باشد یا انگیزه شکست آن ! این عامل به توانایی تاثیر گذاری تارنما شما به روی مخاطب ارتباط دارد. پس داشتن یک وب سایت بدون دیده شدن بدست مشتریان کمک چندانی به رونق سوداگری شما نمی کند. از ویژگی های اهمیت طراحی سایت در کسب و کارتان می تاب به صرفه جویی در سررسید ، معرفی محصولات و خدمات بدون داشتن محدودیت مکانی و زمانی اسم برد.

 

تایپوگرافی
 

تایپوگرافی به جنبه های بصری  مثل گزینش فونت و ترتیب متن مربوط می‌شود.تایپوگرافی نقش مهمی را در طراحی وب ایفا می‌کنید و از آن می‌توان برای ارتقای زبیایی و نوع مقاله کاربرد کرد.

 هنگامیکه فونت وبسایت خود را برگزیدن می‌کنید حد باید تایپوگرافی را در نظر داشته باشد فونت شما باید خوانا باشد و با سایت شما همانند رنگ بندی همخوانی داشته باشد بهتر است که دو فونت اصلی و فرعی برای سایتتان تعیین کنید الی باعث شود که مطالب برای مخاطبانتان تکراری و خشته کننده نشوند.

 

پس گویه یا بکگراند وبسایت
 

پس مقوله وبسایت (بکگراند) لحن سایت شما را مشخص می‌کند و بخش مهمی در طراحی وب است. پس گویه شما چه مقاوم و چه متحرک باشد چه ساده و چه دارای تکستچر و بافت باشد چیزی است که مخاطبان شما را در اثناء اسکرول کرد در سایت دنبال می‌کند.

شما می‌توانید یک عکس یا یک ویدیو را به عنوان گویه وبسایتتان پیمان دهید یا از رنگ برندتان استفاده کنید. فقط چیزی باید به آن توجه داشته باشید این است که طوری زمینه خود را گزینش کنید که برای نظاره گر چشم نواز باشد.

 

تصویرسازی
 

فقط در چند ثانیه  تنها یک تصویر می‌تواند پیامتان به  مخاطبان را با صدای رساتر  برساند این می‌تواند قرار دادن عکس محصولاتتان یا قرار دادن عکس‌هایی از رویدادهایی که در آن کمپانی کرده بودید باشد. شما می‌توانید از تصویرسازی برای دادن رزق و برق به سایتتان استعمال کنید.

 

انیمیشن
 

یکی از اهداف طراحی وب بی همتا کردن وبسایت است و یه همین انگیزه به کارگیری انیمیشن در وبسایت‌تان مایه می‌شود الی  کیفیت تجربه کاربری سایت شما اندکی زیادی افزایش پیدا کند شما با افزودن انیمیشن می‌توانید به مخاطبان حس بخصوصی را القا کنید و مایه فعال تر شدن سایت تان شوید.

 

برای مثال شما می‌توانید به موراد زیر انیمیشن اضافه کنید:

 

یک دکمه CTA که مخاطبان را به کلیک کردن روی آن دلگرمی کند.
المان‌هایی همانند فِلِش که کاربران را راهنمایی کند.
استفاده از انیمیشن در صفحات بارگذاری سایت برای هیجان انگیزتر شدن آن‌ها.
چیزهایی که می‌خواهید مخاطبان به آن‌ها پروا کنند.
 

6.  بروز نگه‌داشتن وبسایت
 

صنعت طراحی وب همواره در حال شناسایی قابلیت‌های جدیدی است که پرتو دهنده بروز بودن این صنعت است ولی در عین حال این نکته مایه می‌شود تا شما دائم حواستان به بروزرسانی وبسایتتان باشد.

بعد از این که شما وبسایتتان را کامل طراحی کردید باید آن را بروز رسانی کنید الی بتوانید تضمین کنید که محتوایتان جدید و معتبر است  و طراحیتان کهنه و کهنه نشده است. هرچند امکان پذیر است که این پیشه به عقیده بیهوده برسد ، اما هر المان کهن شده‌ای که در سایت اینترنتی شما پیمان دارد می تواند بر نگرش مخاطبان  شما تأثیر منفی بگذارد و در نتیجه باعث تفریق عملکرد کلی و فروش شما شود.

هر ماه وبسایت خود را چک کنید الی مطمئن شوید که صحیح شغل می‌کند و باگ ندارد و از همه مهم‌تر این که مطالبتان درست و به روز است. هنگامی که در فکر طراحی مجدد سایتتان هستید به تغییراتی می‌تواند باعث بهبود وبسایتتان شود اندیشه کنید چگونه می‌توانید  به کارگیری وبساتتان را راحتر کنید یا عملکرد آن را تقویت کنید. این نکته امکان پذیر است به معنای اضافه کردن محتوای بصری تازه، صفحه اضافی، شغل بر روی سئو و غیره باشد.

 

7. بهترین منابع الهام برای طراحی وبسایت
 

شما به عنوان کسی که هدف طراحی یک وبسایت را دارد می‌توانید از منابع گوناگون برای طراحی یا بهبود سایت خودتون الهام بگیرید. خبر خوب این است که منابع الهام برای طراحی وب بدون اغراق بیشمارند و شما با جستو جو در اینترنت می‌توانید منابع زیادی را برای آن پیدا کنید.
همه چیز در پیوستگی با طراحی سایت را بدانید!
همه چیز در ارتباط با طراحی سایت در این نوشتار به آن اشاره شده است که شما را با مفهوم وب ، زبان های برنامه نویسی تحت وب ، مراحل طراحی سایت ،انواع سایت و ضرورت آن آشنا میکنیم.

پس با ما در این مقاله به رخداد باشید الی اطلاعات بیشتری در مقوله طراحی سایت کسب کنید.

 

 

طراحی سایت دنیای فناوری