طراحی سایت دنیای فناوری
چیدمان وبسایت
چیدمان وبسایت اجازه اسکلت سایت را دارد این چیدمان شماست که مدل بصری و وانگهی سامان وبسایتتان را تعیین میکند شما در طراحی وبسایتتان باید پروا زیاد زیادی به ظاهر آن داشته باشید چون برای پیوستگی راهتان زیاد بایسته و حیاتی است و به قولی صدای سوداگری شما محسوب میشود و به جذب نظاره گر برای شما کمک زیاد زیادی میکند.
چیدمان سایت شما بدست چند المان مهم تعیین میشود که احد منظور وبساتتان است دیگری پیامی است که شما میخواهید به کاربرانتان بدهید و در پسین محتوایی است که در وبسایتتان فرآوری میکنید. با این که نمیتوان قانون مشخصی برای چیدمان همهی وبسایت ها تعیین کرد، اما این دو نوع چیدمان به صورت کلی بکارگرفته میشوند:
چیدمان مطابق با درونمایه شما: چیدمان وبسایت شما باید بر پای بست، محتوایی باشد که فرآوری میکنید به طور مثال اگر شما هدف طراحی یک سایت فروشگاهی را دارید الی بتوانید محصولات خود را به نمایش بگذارید بهتر است سایتتان را طوری طراحی کنید الی فضای زیادی برای برجسته کردن محصولاتتان وجود داشته باشد و اگر منظور طراحی یک وبلاگ را دارید باید طوری این وبلاگ را طراحی کنید الی بتوانید مطالبتان را به چهره سازمان مکشوف به مخاطبتان ارائه دهید.
چیدمان رایج: در حال حاضر آمار زیادی چیدمان هستی دارند که مدتهاست باره استفاده قرار گرفتهاند و برای همه کسانی طراحی سایت انجام میدهند تغییر ناپذیر شده هستند این چیدمانهای رایج برای کسانی که در طراحی سایت مبتدی هستند زیاد پسندیده است و آنها میتوانند از آنها برای نخست پیشه خود کاربرد کنند.
چیدمان های رایج وب سایت
برای طراحی سایتتان میتوانید از قالبهای حاضر گوناگون برای تشکیل آن کاربرد کنید الی بتوانید چیدمان سایت خود را راحتتر انجام دهید.
4. اجزای مهم در طراحی وب
عملکرد وبسایت شما اساساً به نحوه پیشه وبسایتتان اشاره دارد. از سرعت و سهولت کاربرد گرفته لغایت اقدامات خاصی که می توانید روی آن اتمام دهید.
شرایط و امکانات وب سایتها با پایش به تحول ها و ترقی هایی که در این حوزه و بطور کلی در اینترنت برپایی شده، نسبت به گذشته کامل تر شده است.
در پایین به عوامل اصلی در شفا عملکرد سایتتان میپردازیم:
مسیریابی (نویگیشن)
همه وبسایتها شامل چندین صفحه گوناگون میشود اینجاست که شما در طراحی وبسایتتان باید دقت کنید که کران مسیریابی نکوداشتن داشته باشید چون مخاطبانتان با مسیریابی در وبسایت شما میتوانند به صفحهای که میخواهند وارد شوند.
اضافه کردن یک منوی مسیریابی در وبسایتتان میتواند به مخاطبانتان کمک کند تا بتوانند راحت در سایت شما جستو جو کنند و صفحه باره نظرشان را پیدا کنند. بر اساس مدل وبسایتتان شما میتوانید از منوهایی که به آنها اشاره میکنیم استعمال کنید.
منوی مسیریابی کلاسیک: این نوع منو در هدر سایت پیمان دارد و به صورت یک لیست افقی است.
منوی کلاسیک
منوی چسبنده: که به آن منوی شناور نیز گفته میشود در اثناء باسکرول کردن بازید کنندهگان با آنها میماند.
منوی چسبنده (استیکی)
منوی همبرگر: آیکونی است که از سه نوار ستانی برپایی شده و بعد از کلیک روی آن به طور کامل باز می شود.
منوی همبرگری
منوی کشویی: منویی است که پس از کلیک روی یگانه از موارد مفتوح میشود و گزینههای متنوع را نشان میدهد.
منوی دراپ داون یا کشویی
منوی سایدبار: لیستی از موارد است که در قسمت چپ یا راست سایت پیمان دارد.
منوی سایدبار
سرعت
سرعت احد از مهمترین ویژگیهایی است که سایت شما باید داشته باشید چون سرعت تعیین میکند که سایت شما در چه مدت زمانی بالا میآید و هیچ کسی اخ ندارد که وارد سایتی شود که سرعت پایینی دارد. پژوهش ها پرتو دیتا است تنها سه ثانیه لود تند تر یک وب سایت، الی ۳۸٪ بازدید سایت شما را افزایش خواهد داد. هر چقدر هم که سایت شما از عقیده بصری زیبا باشد تا وقتی سرعت نکوداشتن نداشته باشد شما نمیتوانید در این پیشه موفق شوید.
سئو
سئو (SEO) یا بهینه سازی سایت برای موتور جستجو پروسه بهینه سازی وبسایت برای قرار گرفتن در صفحات نخست موتورهای جستو جو است. و با پروا به این که سئو نقش بسیار مهمی را در کامیابی وبسایت شما ایفا میکند، باید آن را در این قسمت پیمان داد چون هر چقدر سایت شما در صفحههای موتورهای جستو جو بالا قرار بگیرد بازدیدها از وبسایت شما اغلب میشود و به همین علت موفقیت وبسایت شما تضمین میشود.
مهم ترین نکاتی که میتواند به بهبود سئو شما کمک کند این است که در متون خویش از هدینگ ها (عنوان ها) ی پسندیده استعمال کنید ، متن alt را به تصاویر اضافه کنید، از توضیحات متا در صفحات مربوطه استفاده کنید و نام دامنهتان را طوری انتخاب کنید که اثر دهنده اسم تجاری شما باشد.
نقش طراحی سایت در سئو
UX
پس از این که در دهه هشتاد میلادی استفاده از کامپیوترهای خانگی به شدت افزایش یافت کمپانیهای پیشرو در تکنولوژی به پیگیری این بودند الی بفهمند که چگونه انسان میتواند با فناوری بهتر اختصاص استوار کند. UX یا تجربه کاربری وقتی به درستی باره استعمال پیمان بگیرید میتواند کارایی ابهت در تجربه بیننده داشته باشد.
پروسه طراحی UX برای بالا بردن کیفیت کلی وبسایت یعنی محتوای سایت، محصولات و تجربه کاربری بدست بهبود این هفت المان میسر میشود
مفید بودن
قابل کاربرد بودن
قابل کشف بودن
معتبر بودن
خواستنی بودن
قابل دسترس بودن
با ارزش بودن
طراحی اداپتیو در روبرو طراحی ریسپانسیو
امروزه دستگاههای موبایل بیش از نیمی از ترافیک اینترنت را به خود اختصاص میدهند و ما به عنوان طراح وبسایت باید سایتهای خودمان را با این دستگاههای کوچک تطبیق دهیم برای این که بتوانیم طراحی وبسایت خود را با موبایل تطبیق دهیم دو راهکار داریم یکتا طراحی ریسپانسیو و دیگری طراحی اداپتیو. دانستن تفاوت بین این دو صریح میتواند بسیار به کارمان بیایید مخصوصاً موقعی که میخواهیم پلتفرم طراحی سایتامان را مشخص کنیم:
طراحی اداپتیو: در این مدل از طراحی شما باید برای هر پلتفرم یک سایت جداگانه طراحی کنید و آن را با پلتفرم مخصوص تطبیق دهید.
طراحی ریپانسیو: در این مدل از طراحی سایت به شکل نرمش پذیر طراحی میشود، در طراحی ریپانسیو سایت بر بنیاد دستگاهی که شما صفحه وبسایت مورد نظرتان را باز کردهاید خود را تغییر میدهد.
5. المانهای بصری در طراحی وب
المانهای بصری یک سایت به اندازه بقیه المانهای فنی و تکنیکال دیگر اهمیت دارند از رنگ بندی گرفته لغایت فونت کل در ساحل هم قرار میگیرند لغایت یک تجربه کاربری خوب را برای مخاطبان رقم بزنند. ما در این قسمت به المانهای بصری طراحی وب میپردازیم و در ضمن نکاتی را در مورد زیبایی شناسی طراحی سایت به شما تعلیم میدهیم.
هدر وبسایت
هدر در سرنوشت بالای وبسایت قرار دارد و نخستین چیزی است که وقتی کاربر وارد سایت شما میشود میبیند در چنین موقعیت مهمی، هدر منوی نویگیشن (مسیریابی)، لوگوی سایت و اسم سوداگری شما را اثر میدهد.
پیشنهاد میکنیم این نوشتار را هم بخوانید: آموزش طراحی هدر سایت (راهنمای جامع)
فوتر وبسایت
فوتر در آخر الامر صفحه و در تمام صفحات وبسایت شما به چهره تغییر ناپذیر قرار دارد با توجه به این که فوتر واپسین چیزی است که بازدیدکنندگان وبسایت شما میبینند شما میتوانید بدون دریافت فضای زیاد اطلاعات مهمی از آنگونه اطلاعات تماس، شبکه اجتماعی، ایمیل و نقشه را در آن پیمان دهید.
پیشنهاد میکنیم این نوشتار را هم بخوانید: چگونگه یک فوتر زیبا و تاثیرگذار برای سایت اینترنتی خویش بسازیم؟ (به همرا 12 نمونه جذاب)
.
رنگ بندی
وقتی نوبت به طراحی وب میرسد میتوان گفت که بی گمان رنگ بندی تعیین کننده لحن وبسایت شما خواهد بود و به همین دلیل شما باید به آن سنجیدگی زیادی کنید. اگر شما از رنگ سازمانی برند خویش در طراحی سایت کاربرد کنید میتوانید برندیگ آنلاین خود را بسیار نیرومند کنید.
در سررسید تعیین رنگ بندی سایتتان باید دو رنگ را تعیین کنید رنگ اصلی و رنگ فرعی رنگ اصلی باید چیرگی اصلی را روی سایت داشته باشد از رنگ فرعی میتوانید به شکل منعطف تری استعمال کنید و همچنین میتوانید از آن برای پر رنگ کردن چیزهایی که میخواهید اغلب مورد توجه پیمان بگیرند کاربرد کنید.
- Industry
- Art
- Causes
- Crafts
- Dance
- Drinks
- Film
- Fitness
- Food
- Games
- Gardening
- Health
- Home
- Literature
- Music
- Networking
- Other
- Party
- Religion
- Shopping
- Sports
- Theater
- Wellness
- News