Wanneer u op het punt staat een groothandel damesmode te starten, welk type lijn of soort kleding zou u dan als uw belangrijkste industrie kiezen? Velen hebben gezegd dat het op de markt brengen van damesmode lucratiever is dan herenkleding; dit komt omdat dames meer stijl- en modegericht zijn dan de heren. Maar wist je dat behalve damesmode ook kinderkleding het meest lucratief zou zijn?

De reden waarom een ​​groothandel in kinderkleding veel lucratiever is dan die van heren- of dameskleding, is omdat kinderen sneller opgroeien. Een andere reden is dat kinderen graag kleurrijke kleding kopen, vooral voor de meisjes, en ouders zijn verplicht om te geven wat hun kinderen willen.

De kinderkledingmarkt, die profiteert van de babyboom van de babyboomer in de jaren zeventig en tachtig, wordt geschat op een omzet van twintig tot tweeëntwintig miljard dollar per jaar en wordt beschouwd als een van de snelst groeiende segmenten van de totale detailhandel en groothandel.

Hoewel het bekend is dat jonge meisjes driftbuien krijgen als ze naar de kleuterschool worden gedwongen om gingangtruien te dragen, richt je je hier niet echt op kinderen. Je mikt meer op hun ouders - in ieder geval de ouders van kinderen tot tien jaar, degenen die nog steeds de uitvoerende beslissing nemen als het gaat om de kleding van hun kinderen.

Voorgesteld lezen: Dameskleding en Accessoires - De Heetste Trends Voor Iedereen

Het grootste deel van de groothandel in kinderkleding, tot wel zestig procent, komt van die mooie bijpassende outfits, zoals bijpassende coördinaten van boven naar beneden. Als het op kleuren aankomt, komen en gaan seizoensmode zoals dierenprints, maar de consistente tophandelaren zijn nog steeds - geen verrassing hier - roze, lichtblauw en groen.

Maar waarom zou u één type kleding kiezen om te verkopen als u zou kunnen beginnen met het aanbieden van dames-, kinder- en herenkleding? Veel groothandels bieden tegenwoordig niet alleen groothandel kinderkleding aan, maar een groot aantal daarvan, zoals groothandel stadskleding, of groothandel straatkleding of groothandel damesmode kleding en herenkleding. Maar er zijn een paar dingen die u moet overwegen voordat u zich in dit soort zaken waagt.

In een groothandel is het selecteren van een product of dienst een belangrijk onderdeel van de groei. Natuurlijk kan het lucratief zijn als u een grotere verscheidenheid aan selecties zou kunnen aanbieden, maar wanneer een handel net begint, heeft een bedrijf als dit meer vaardigheden, ervaring en betrouwbare verkopers en leveranciers nodig om het door te komen. Het is dus het beste om eerst klein te beginnen en door te gaan naar de grote competities als je denkt dat je er klaar voor bent.